Uw professioneel bouwadviseur

  • Advies
  • Begeleiding
  • Toezicht
  • Keuringen

06 - 250 64 562

Uw professioneel bouwadviseur

  • Advies
  • Begeleiding
  • Toezicht
  • Keuringen

06 - 250 64 562

ACTIE!

Bouwkundige Pluskeuring inclusief NHG voor 265 euro!!*

*voor woningen tot 450 m3 en daarboven op aanvraag!!

Nederend Bouwadvies

Nederend bouwadvies is een onafhankelijk bureau om u te ondersteunen bij al uw zaken op het gebied van bouwadvisering. Wij zijn gespecialiseerd in bouwadvies voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

Hebt u problemen met bijvoorbeeld vocht, verzakkingscheuren, houtrot, bouwconstructies? Hebt u plannen een huis of gebouw te kopen of te verbouwen, maar u weet niet wat hier allemaal bij komt kijken?

Op deze site kunt u alle diensten bekijken, die wij voor u kunnen uitvoeren. Hebt u echter nog andere vragen, dan staan wij u graag te woord in een persoonlijk gesprek.

Persoonlijk gesprek aanvragen »

Wij kunnen u vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering begeleiden. Wij bewaken de bouwprojectprocessen, en de te voeren procedures nauwkeurig. Daarmee garanderen wij u een zorgeloos woongenot. Mede door de ruime ervaring in de bouw en door scherpe kosten- en kwaliteitsbewaking, denken wij een goede bouwpartner te zijn voor particulieren en bedrijven. Onze opdrachtgevers zijn onder andere: project ontwikkelaars, bedrijven en particulieren

Bouwtechnische keuringen

Basis

Bij de basiskeuring worden alle visueel waarneembare bouwdelen en eventuele bouwkundige gebreken benoemd.

Lees meer »
Plus

Bij een Pluskeuring wordt naast de gebreken en de kwaliteitsbeoordeling ook een hersteladvies gegeven en worden de herstelkosten berekend.

Lees meer »
NHG

Een NHG-rapportage kunt u nodig hebben om een hypotheek met NHG te verkrijgen. De rapportage voldoet aan de specifieke eisen die door de Stichting NHG hieraan gesteld worden.

Lees meer »
NHG Plus

Als u een volledig en goed leesbaar rapport wilt, is een uitbreiding met een Pluskeuring-rapportage noodzakelijk.

Lees meer »
Expertise

Je laat eindelijk je huis van je dromen (ver)bouwen, maar de aannemer bouwt het anders dan dat jezelf voor ogen hebt. Of je twijfelt aan de uitvoering van een aantal item’s uit het bestek.

Lees meer »
Opleverkeuring

Zowel bij een vooroplevering als bij een eindoplevering adviseren wij een keuring uit te laten voeren.

Lees meer »
Vooroplevering

Een vooroplevering is een keuring tijdens de bouw vóór de uiteindelijke eindoplevering. Op deze wijze kunt u reeds in een vroeg stadium gebreken en tekortkomingen signaleren.

Lees meer »
Energielabel

Het energielabel ziet er vanaf 1 januari 2015 anders uit. De indeling in letters (A t/m F) verdwijnt en wordt vervangen door een cijfer. En er komt een vereenvoudigd energielabel.

Lees meer »